0
Evropske lige

Suarez: Naučio sam da se kontrolišem, odustao sam od postizanaj gola rukom

Objavljeno: 11.01.14 u 18:12

Napadač Liverpula, Luis Suarez, izjavio je da je mnogo radio na samokontroli kako bi smirio svoju temperamentnu narav i kako ne bi pravio incidente u budućnosti.

Luis Suarez

Urugvajac je često bio meta kritika zbog simuliranja, sukoba sa protivničkim navijačima, namernog igranja rukom i incidenta kada je ugrizao Branislava Ivanovića, zbog čega je kasnije kažnjen sa 10 mečeva suspenzije.

„Moja želja, temperament i glad za pobedom su oduvek bili isti, nadam se da će tako biti i u budućnosti. Samo što sam sada naučio da se kontrolišem. Na primer, pre dve nedelje sam na jednoj utakmici pogodio stativu, lopta se odbila ka mojoj ruci i razmišljao sam da li da tako postignem gol. Ipak, u poslednjem trenutku sam se predomislio i odustao od te namere. Da se ista ta situacija dogodila pre dva meseca sasvim sigurno bih udario loptu rukom. Definitivno sam se promenio, znam da sam grešio u prošlosti i želim da popravim svoje ponašanje na terenu“, rekao je Suarez.

Urugvajac od starta sezone igra u vrhunskoj formi i u do sada je na 15 utakmica u Premijer ligi postigao čak 20 golova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter