0
Domaći fudbal

Od danas radno i u Voždovcu (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.14 u 13:44

Sa pripremama za predstojeće proleće krenuo je i Voždovac. Na prvom ovogodišnjem okupljanju, bilo je prisutno 24 igrača, a pored novajlija Markovića i Vasiljevića na prozivci se pojavio i Vladimir Tufegdžić koji je jesenas kao pozajmljeni igrač nastupao za Slogu. Dok su svi igrači bili prisutni, sa okupljanja je zbog visokte temperature izostao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

vozdovac-okupljanje

„Narednih nedelju dana ćemo raditi dva puta dnevno. Ujutru ćemo trenirati na Makišu i tamo će akcenat biti na sticanju snage, biće malo više trčanja. Drugi trening ćemo raditi na našem stadionu i tu ćemo se više posvetiti radu sa loptom. Što se tiče drugog dela priprema, planirano je da odemo u toplije krajeve, najverovatnije u Antaliju ali o tome će se više znati narednih dana“ – istakao Lalatovićev pomoćnik Ljubiša Ivić.

Pored pojačanja koja su stigla u ekipu, pred start proleća pojačao se i stručni štab „zmajeva“. Pored povratnika Ljubiše Ivića, Voždovac ima i novog trenera golmana. Reč je o Milanu Stojkoviću, koji se do skoro brinuo o čuvarima mreže Rada.

Očekivanja od samih priprema ali i prolećnog dela šampionata izneo je jedan od najiskusnijih u redovima Voždovca, Dejan Milovanović.

„Imali samo pauzu dvadesetak dana, dobro smo se odmorili i sada se spremamo za početak prolećnog dela. Očekujem dobar rad, vidim ima nekoliko novih igrača. Daćemo sve od sebe da se što bolje spremimo za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva. Primarni cilj nam je da obezbedimo opstanak u ligi i da ostvarimo što bolji plasman. Jesenas nismo imali toliko sreće koliko smo u nekim utakmicama zaslužili, tako da se nadam da će nas u drugoj polusezoni sreća pratiti“ – istakao je Milovanović.

Do polaska u toplije krajeve u planu je da se odigra i nekoliko kontrolnih mečeva. Za sada je poznato da će „zmajevi“ 22. januara odmeriti snage sa ekipom Šumadije, dok ih tri dana kasnije očekuje duel sa Proleterom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter