in , ,

Od danas radno i u Voždovcu (VIDEO)

Sa pripremama za predstojeće proleće krenuo je i Voždovac. Na prvom ovogodišnjem okupljanju, bilo je prisutno 24 igrača, a pored novajlija Markovića i Vasiljevića na prozivci se pojavio i Vladimir Tufegdžić koji je jesenas kao pozajmljeni igrač nastupao za Slogu. Dok su svi igrači bili prisutni, sa okupljanja je zbog visokte temperature izostao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

vozdovac-okupljanje

„Narednih nedelju dana ćemo raditi dva puta dnevno. Ujutru ćemo trenirati na Makišu i tamo će akcenat biti na sticanju snage, biće malo više trčanja. Drugi trening ćemo raditi na našem stadionu i tu ćemo se više posvetiti radu sa loptom. Što se tiče drugog dela priprema, planirano je da odemo u toplije krajeve, najverovatnije u Antaliju ali o tome će se više znati narednih dana“ – istakao Lalatovićev pomoćnik Ljubiša Ivić.

Pored pojačanja koja su stigla u ekipu, pred start proleća pojačao se i stručni štab „zmajeva“. Pored povratnika Ljubiše Ivića, Voždovac ima i novog trenera golmana. Reč je o Milanu Stojkoviću, koji se do skoro brinuo o čuvarima mreže Rada.

Očekivanja od samih priprema ali i prolećnog dela šampionata izneo je jedan od najiskusnijih u redovima Voždovca, Dejan Milovanović.

„Imali samo pauzu dvadesetak dana, dobro smo se odmorili i sada se spremamo za početak prolećnog dela. Očekujem dobar rad, vidim ima nekoliko novih igrača. Daćemo sve od sebe da se što bolje spremimo za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva. Primarni cilj nam je da obezbedimo opstanak u ligi i da ostvarimo što bolji plasman. Jesenas nismo imali toliko sreće koliko smo u nekim utakmicama zaslužili, tako da se nadam da će nas u drugoj polusezoni sreća pratiti“ – istakao je Milovanović.

Do polaska u toplije krajeve u planu je da se odigra i nekoliko kontrolnih mečeva. Za sada je poznato da će „zmajevi“ 22. januara odmeriti snage sa ekipom Šumadije, dok ih tri dana kasnije očekuje duel sa Proleterom.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Simonović prepušta Radničkom ulogu favorita

Trajković odbio Partizan, Đurić ne paniči