2
Košarka

Metalac testira sina Orlanda Vuldridža

Objavljeno: 10.01.14 u 15:36

Valjevski Metalac bi za nastavak borbe u Košarkaškoj ligi Srbije mogao da dobije veliko pojačanje u vidu Amerikanca Renalda Vuldridža, sina nekadašnjeg NBA igrača Orlanda Vuldridža koji je preminuo pre dve godine.

renaldo-vuldridz

Vuldridž junior je koledž karijeru proveo u Tenesiju i Južnoj Karolini, ima 23- godine, visok je 206 centimetara i igra na poziciji krilnog centra, a trenutno se nalazi na probi u Valjevu.

Klub iz Valjeva je nedavno već doveo dvojicu novih igrača – Rajka Kljajevića i Vukašina Aleksića, dok su ekipu napustili Dragomir Marojević, Nemanja Perić i Filip Dedijer. Međutim, daleko veći udarac za klub je odlazak predsednika Duška Đukanovića koji je posle 13 punih godina odlučio da napusti Metalac.

hotsport.rs/kosarka24.com

0
0

2 Komentara

  1. Dobroje da ode Suska i Veliki kapiten Djukan,sada cemo gledati kosarku u Valjevu i klub u kome predsednik sedi u lozi i ne mesa se u struku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter