0
Tenis

Lajović na korak od glavnog žreba AO, Bozoljac i Jakšićeva eliminisani

Objavljeno: 10.01.14 u 10:47

U poslednjem kolu kvalifikacija za plasman u glavni žreb Australijan Open od troje srpskih tenisera koji su učestvovali u drugoj rundi plasirao se samo Dušan Lajović, dok su Ilija Bozoljac i Jovana Jakšić zaustavljeni na drugoj prepreci.

Lajovic

Lajović je u meču 2. kola savladao Hrvata Tonija Androića sa 2:0, po setovima 7:6(5), 6:4, posle jednog sata i 21 minuta igre. Srpski teniser je u oba seta imao po jednu brejk loptu i obe je uspeo da iskoristi, dok je sa druge strane mladi Hrvat materijalizovao samo jednu od pet. Na putu do glavnog žreba poslednja prepreka Lajoviću biće teniser iz Kineskog Tajpeha Cung-Hua Jang.

Ilija Bozoljac je odlično počeo meč protiv Slovaka Andreja Marina pošto je prvi set dobio sa 6:0, ali je posle toga naredna dva izgubio sa 6:4 i 7:5 i samim tim završio svoje učešće na prvom Gren slem turniru u sezoni.

I Jovana Jakšić je osovjila jedan set, ali joj to nije bilo dovoljno za trijumf protiv Rumunke Irine-Kamelije Begu odnosno poražena je sa 2:1, po setovima 6:3, 1:6, 6:4, posle nepuna dva sata igre.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter