0
TimeOut

Durent postavio kontroverznu sliku, tvrdi da mu je ukraden telefon (FOTO)

Objavljeno: 10.01.14 u 21:37

Kevin Durent ne samo da igra odlično čitave sezone, već je na nekoliko poslednjih mečeva prosečno ubacivao preko 40 poena. Međutim, to nije jedini razlog zašto se nalazi u centru pažnje ovih dana.

Durent

Na njegovom zvaničnom Tviter profilu pojavila se fotografija na kojoj je upravo Durent i to u oblaku dima. Ubrzo potom, igrač Oklahome se oglasio rekavši da mu je telefon ukraden, te da on nije postavio spornu sliku na internet. Uz to je dodao da osoba koja je ukrala telefon šalje neprikladne poruke svima iz njegovog imenika, pa se unapred izvinio za sve što ta osoba može da učini sa njegovim telefonom.

Iako se neretko dešava da nekoj javnoj ličnosti ukradu telefon ili hakuju profil, ostaje pitanje sporne fotografije na kojoj se Durent očigledno ne ponaša baš „sportski“. Uz to stručnjaci tvrde da je u pitanju prava slika a ne „fotošop“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter