0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vojvodina pušta Škuletića i Trajkovića u Partizan

Objavljeno: 09.01.14 u 16:33

Danas prepodne, uprava Fudbalskog kluba Vojvodina, odlučila je da dopusti svojim prvotimcima Petru Škuletiću i Branislavu Trajkoviću da karijeru nastave u redovima tima iz Humske.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Klubovi su između sebe dogovorili sve detalje, čak i one koje smo mi dodali naknadno u ugovor i dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo predstavnika oba kluba, sada je na igračima da se dogovore“, rekao je Zoran Pavlović, sportski menadžer Vojvodine.

„Nemamo pravo da pričamo o cifri jer je u pitanju poslovna tajna, tako da to neće biti obelodanjeno. Mi bismo voleli da dobijemo 2 miliona evra, a Partizan bi voleo da plati samo 200 000 evra, tako da o tome neće biti govora“, rekao je Pavlović a prenose „Novosti“.

U Partizan je iz Vojvodine već prešao kapiten tog tima, a crno-beli će osim pojačanja u svojim redovima, znatno oslabiti direktno rivala u borbi za titulu.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter