0
Fudbal

U Cirihu sutra odluka da li Kosovo dobija reprezentaciju

Objavljeno: 09.01.14 u 18:38

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa Tomislavom Karadićem, sastaće se sutra sa Fadijom Vokrijem i Sepom Blaterom kako bi razgovarali o tome da li će fudbalska reprezentacija Kosova moći da igra prijateljske utakmice.

Sastanak će biti održan u sedištu FIFA, u Cirihu, i biće nastavljena tema koja je otvorena krajem oktobra prošle godine, kada su se vodile oštre diskusije da li treba dozvoliti formiranje fudbalske reprezentacije Kosova i dozvoliti joj odigravanje prijateljskih utakmica.

„Tokom sastanka komiteta već smo razgovarali o Kosovu. Odluka o tome da li će biti odigravanja prijateljskih utakmica biće definitivno doneta 10. januara 2014. godine u Cirihu“, rekao je Blater na sastanku Izvršnog komiteta FIFA, u brazilskom Salvadoru.

„Tokom sastanka komiteta razgovarali smo o Kosovu. Odluka o tome da li će biti odigravanja prijateljskih utakmica bit će donijeta 10. januara 2014. godine,“ rekao je Blatter na sastanku Izvršnog komiteta FIFA-e 6. decembra u brazilskom Salvadoru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter