0
Evropske lige

Roben: Želim da čujem da Bajern želi da ostanem

Objavljeno: 09.01.14 u 22:59

Krilni fudbaler minhenskog Bajerna, Arjen Roben, rekao je da očekuje da klub načini prvi korak ukoliko želi da obnovi ugovor sa njim.

Arjen Roben

Holandskom fudbaleru aktuelni ugovor sa šampionom Evrope i sveta ističe na leto 2015. godine, ali Roben želi i duže da ostane na ‘Alijanc Areni’.

„Ako klub želi da me zadrži, to bih voleo i da čujem. U ovom trenutku ne držim stvari u svojim rukama i klub će morati da preduzme prvi korak ukoliko želi da potpišemo novi ugovor“, rekao je Roben.

Podsetimo, 29-ogodišnji Holanđanin se trenutno oporavlja od povrede kolena i priprema za prvi meč nakon zimske pauze, protiv Borusije iz Menhegladbaha 24. januara.

„Nikada nije prijatno kada samo trenirate, a ne igrate utakmice. Ipak, potrebno mi je još nekoliko dana da se potpuno oporavim i budem spreman za nastavak sezone i najvažnije utakmice“, zaključio je Roben.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter