0
Domaći fudbal

Milijaš: Poželeli smo zdravlje, ali i da osvojimo titulu

Objavljeno: 09.01.14 u 18:52

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, pozvao je saigrače na predan i naporan rad već od početka zimskih priprema tj petka u 10 časova i rekao da samo na taj način klub može da se nada dobrim rezultatima i konačnom osvajanju titule prvaka države.

„Tokom pauze smo svatili koliko nam je bila važna pobeda nad Vojvodinom u poslednjem kolu. Ona nam je omogućila da u dobrom raspoloženju završimo jesenju polusezonu i da se sada se velikim optimizom pojavimo na okupljanju. Tokom praznika sam bio u kontaktu sa saigračima, pored zdravlja najčešća čestitka se odnosila na osvajanje titule. Zimski pripremni period je veoma važan za nas. Uvek je prvi deo sezone mnogo ujednačeniji i veća je mogućnost iznenađujućih rezultata. Neću ništa novo otkriti ako kažem da će titulu ove godine osvojiti tim koji bude izgubio manje bodova u takozvanim malim utakmicama“, rekao je Milijaš.

Kapiten Zvezde se zatim osvrnuo na ostvaren rezultat u jesenjem delu sezone:

„Bilo je svega, i lepih i teških momenata. Ipak, stabilizovali smo se u pravo vreme, pred večiti derbi. Duel sa Partizanom bio je prekretnica. Zbili smo redove, podigli formu u finišu polusezone i vezali nekoliko veoma važnih pobeda. Jedino žalim zbog poraza u Kupu. Nadam se da će ekipa uskoro biti kompletirana, uz prava pojačanja, i da ćemo do 23. februara ispuniti sve zacrtane ciljeve. Imamo 15 mečeva do kraja sezone i svaki je podjednako važan. Ne smemo da gledamo mnogo unapred, već moramo da razmišljamo od protivnika do protivnika. Prelazni rok je počeo, još uvek nikoga nismo doveli, ali trener Stojanović na raspolaganju ima spoj mladosti i iskustva. Iako nikada nisam delio saigrače na mlađe i starije, već samo na dobre i bolje. Iskustvo posedujemo tek nas nekolicina i možemo da pomognemo klincima u otklanjanju pritiska koji donosi igranje u Zvezdi. U svlačionici ne sme da bude nikakvih podela, nikad ih nije bilo, niti će ih biti. Svi imamo isti cilj“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter