0
Evropske lige

Mesi: O reprezentaciji ću razmišljati kada bude vreme za to

Objavljeno: 09.01.14 u 19:19

Najbolji fudbaler sveta i Barselone, Lionel Mesi, u velikom stilu se vratio na teren nakon oporavka od povrede, sa dva gola u pobedi Katalonaca nad Hetafeom 4:0 u okviru Kupa kralja.

Lionel Mesi

Argentinac je ušao na teren u 60. minutu susreta i uspeo dva puta da zatrese mrežu rivala. Nakon susreta, presrećni Mesi je izjavio:

„Napravio sam veliku pauzu, osećao se dobro na treninzima nakon povratka, ali igranje utakmica je uvek posebna priča. Jako sam srećan što sam konačno mogao da igram bez bolova, to me raduje više od postignutih golova“.

Zvezda Barselone je istakla i to da je fokusirana samo na nastupe u klubu, a da će o utakmicama reprezentacije razmišljati kada za to dođe vreme:

„Želim da nastavim da ostvarujem dobre rezultate, kako na klupskom, tako i na individualnom nivou. Želim da pomognem saigračima da ostvarimo postavljene ciljeve za ovu sezonu. Predstoji nam pet veoma teških i napornih meseci, ali tako mora da bude ako želimo da osvojimo sve. To je uvek cilj Barselone. Tek kada to završim, počeću da razmišljam o obavezama sa reprezentacijom Argentine“.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter