0
ATP

FOTO: STARSPORT

Zimonjić i Nestor ponovo pobeđuju zajedno

Objavljeno: 08.01.14 u 09:26

Ako se po jutdan poznaje obnovljena saradnja Nenada Zimonjića i Danijela Nestora mogla bi da donese rezultat u sezoni pred nama pošto su Srbin i Kanađanin u prvom zajedničkom meču na turniru u Sidneju, koji se igra za nagradni fond od 452.670 dolara, zabeležili trijumf.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zimonjić i Nestor su u meču 1. kola savladali francusku kombinaciju Mikael Lodra i Nikola Mau sa 2:1, po setovima 2:6, 6:4, 11:9, posle jednog sata i osam minuta igre.

Iako su prvi set izgubili dosta ubedljivo Ziki i Deni su u drugom uspeli da naprave brejk vredan izjednačenja, da bi potom u trećem iskoristili četvrtu meč loptu. Pri rezultatu 9:6 su imali tri vezane, ali su Francuzi uspeli da ih spasu. Međutim, to im nije pošlo od ruke u četvrtom pokušaju pa su se Zimonjić i Nestor plasirali u drugo kolo.

U četvrtfinalu turnira u Sidneju, koji je i generalna proba pred Australijan Open, Zimonjić i Nestor će igrati protiv četvrtih nosioca Poljaka Firstenberga i Matkovskog.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter