0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Na pobedu u Istanbulu

Objavljeno: 08.01.14 u 09:34

Vaterpoliste Partizana večeras od 19.30 časova očekuje meč 4. kola grupe B Lige šampiona u kojem će gostovati Galatasaraju u Istanbulu. Trener crno-belih Vladimir Vujasinović očekuje trijumf svog tima što bi srpskom predstavniku u elitnom takmičenju pomoglo u biorbi za treće mesto u grupi odnosno plasman na završni turnir.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Normalno je da idemo na pobedu. Bodovi su nam potrebni kako bismo ostali u trci za treće mesto, koje donosi završni turnir. Istina, ništa nije izgubljeno i u slučaju poraza. Posle pobede nad Oradeom mnogo bi nam značio još jedan trijumf u Ligi šampiona. Igrači bi shvatili da mogu da pobeđuju i u eliti. Veoma je važno da odigramo na visokom nivou. Potrebno je da nametnemo naš ritam, da ne dozvolimo Turcima da se razigraju. Oni su lakši rival od Radničkog ili Breše i zbog toga tražimo našu šansu“ – rekao je Vujasinović u najavi ovog meča, a njegove reči prenose Novosti.

Mladi stručnjak ima izvesnih problema u sastavljanju ekipe pošto Nikola Dedović zbog povrede nosa definitivno neće biti u timu, dok su Gavril Subotić i Uroš Čučković neizvesni za današnji meč.

Partizan posle tri odigrana kola na svom kontu ima jednu pobedu i dva poraza, dok je Galatasaraj samo jednom odigrao nerešeno odnosno iam samo jedan bod. Trenutno treće mesto u grupi B Lige šampiona zauzima Špandau sa četiri osvojena poena.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter