0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Lazović: Korak po korak do titule

Objavljeno: 08.01.14 u 17:42

Jedan od nosioca igre Fudbalskog kluba Crvena zvezda u prethodnih nekoliko sezona Darko Lazović oporavio se od teške povrede ligamenata i spreman je da se kroz zimske pripreme vrati u ekipu crveno – belih.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nakon završetka jesenje polusezone, napravio sam pauzu, od pet dana, nakon koje sam počeo sa treninzima. Najvažnije mi je da sam zdrav i da za sada ne osećam nikakve posledice od povrede, odnosno operacije. Sve je kako treba. Imao sam mali strah kada sam se vratio u trenažni proces, ali verujem da sam u međuvremenu u glavi uspeo i to da prevaziđem“ rekao je Lazović.

U samom finišu prvog dela sezone postojala je mogućnost da se Lazović nađe u kombinaciji za neku od zvaničnih utakmica, međutim, krilni fudbaler želeo je da izbegne svaki rizik i da sačeka sa povratkom na teren.

„Nisam hteo da rizikujem, jer šest meseci nisam igrao. Teško mi je bilo da sa strane gledam saigrače. Mislim da smo jesen završili relativno uspešno. Kažem, relativno, jer smo ipak drugi na tabeli i zaostajemo bod za komšijama. Sa druge strane kada se uzmu sve okolnosti u obzir, postigli smo dobar rezultat. Očekujem da na proleće budemo mnogo bolji“  jasan je Čačanin.

Iza Lazovića je težak period, a ispre njega nova borba za povratak titule na Marakanu.

„Zato se sada nadam da će narednih šest biti najlepši. Potrebno je da idemo korak po korak, iz utakmice u utakmicu, da skupljamo bodove i da na kraju prvi prođemo kroz cilj. Četiri i po godine sam u klubu, i najviše od svega želim da konačno osvojimo naslov šampiona. Bio bi to najveći mogući podstrek za sve nas, igrače, klub i navijače“ zaključio je Lazović.

hotsport.rs/fkcrvenazvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter