1
Evropske lige

Kup Kralja: Dva gola Fabregasa, dva gola ‘povratnika’ Mesija za pola sata

Objavljeno: 08.01.14 u 23:50

Od 22 časa u Španiji je odigrano još dva meča osmine finala ovogodišnjeg takmičenja u Kupu Kralja. Barsa je na domaćem terenu savladala Hetafe, dok su Santander i Almerija odigrali nerešeno.

Fabregas

Barsa je na domaćem terenu predvođena Fabregasom savladala Hetafe sa 4:0. Španski veznjak je u 9. minutu postigao svoj prvi a u 62. sa bele tačke i drugi gol na meču. Osim pobede navijače Barse raduje i povratak Mesija na teren koji je u 64. minutu zamenio Iniestu a potom i zatresao mrežu u 90. i 92. minutu te najavio povratak u prepoznatljivu formu. Jedina stvar koja nije bila dobra za Katalonce večeras je najmanja poseta na domaćem terenu ove sezone.

U drugom susretu Santander i Almerija su odigrali 1:1. Gosti su vodili od 26. minuta golom Korone a konačan rezultat je postavio Konča u 65. minutu iako je u igru ušao samo minut ranije. Gosti su meč završili sa igračem manje jer je Zongo dobio direktan crveni karton u 82. minutu.

Ranije danas, Betis i Alkorkon su upisali minimalne pobede na domaćem terenu, dok su sinoć Valensija i Atletiko odigrali 1:1. Sutra su na programu i preostala tri meča osmine finala.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter