0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kovačević potpuno spreman za zimske pripreme

Objavljeno: 08.01.14 u 14:54

Neumorni vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević, popularni Tenk, zbog povrede kolena propustio je drugi deo jesenjeg dela sezone. Mladi reprezentativac Srbije bio je primoran zbog toga napravi nešto dužu pauzu nego što je to bio slučaj sa njegovim saigračima, što je iskoristio da se dobro odmori. Kada se oporavio Kovačević je vrlo brzo ušao u pun ritam treninga i sada zdrav i pun elana očekuje prozivku koja je zakazana za petak 10. januara u 10 časova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nisam pravio pauzu tokom praznika. Zajedno sa Vukanom Savićevićem, Đorđem Rakićem i Stefanom Mihajlovićem sam trenirao za vreme pauze i spreman dolazim na okupljanje u petak. Nakon povrede mirovao sam dve-tri nedelje tokom kojih sam uglavnom odmarao i skupljao energiju. Zatim sam počeo sa terapijama i treninzima. Sada je sve u najboljem redu“ – istakao je Kovačević.

O planovima za naredni period po mišljenju mladog veziste iluzorno je govoriti.

„Svi znamo šta nam je cilj. Očekujem da tokom pripremnog perioda svi podignemo formu i dočekamo ovogodišnju premijeru sa Javorom na Marakani maksimalno spremni. Mnogima će pripreme dosta značiti, jer je nekolicina iz raznoraznih razloga preskočila prethodne. Sledi nam borba za mesto u timu, svi krećemo sa istih polaznih tačaka, konkurencija je velika, što je po mom ličnom mišljenju najbolja osnova za dobar rad i treniranje“ – rezonuje mladi reprezentativac Srbije koji takođe smatra da su crveno-belima potrebna samo dva ili tri pojačanja.

„Potrebno je da ojačamo štoperske pozicije. Verujem da će nam se vrlo brzo priključiti novi saigrači kako bismo imali što više vremena da se uigramo i postavimo linije tima“ – zaključio je Aleksandar Kovačević, koji će sutra proslaviti 22. rođendan. Uslovno rečeno „proslaviti“, jer pravu proslavu planira tek za mesec maj.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter