0
Domaći fudbal

Jokić u Novom Pazaru?

Objavljeno: 08.01.14 u 10:35

Nakon neprijatnog razlaza sa Vojvodinom iskusni štoper Đorđe Jokić trenutno nema angažman, ali bi to uskoro moglo da se promeni pošto je prema saznanjima Žurnala na korak od prelaska u Novi Pazar.

dordje-jokic-dinamo

Rukovodstvo kluba iz grada kraj Jošanice već se nalazi u pregovorima sa Jokićem i njegovim menadžerom, a već do kraja nedelje bi trebalo da bude poznat epilog odnosno da li će se iskusni internacionalac neći na prozivci Zorana Njeguša pred početak zimskih priprema Novog Pazara.

Podsećamo da je Jokić prethodnog leta bio na meti Crvene zvezde, ali da tada nije došlo do dogovora pa je odlučio da pojača redove Vojvodine što se i nije pokazalo ako dobar potez pošto Novosađani nisu uspeli da ispoštuju sve što su obećali proverenom defanzivcu.

Bivši reprezentativac je pored Vojvodine tokom karijere uz matični Bane iz Raške igrao još za OFK Beograd, moskovski Torpedo, Tom iz Tomska i Dinamo iz Brijanska.

hotsport.rs/zurnal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter