0
Evropske lige

Janković: Više nismo iznenađenje

Objavljeno: 08.01.14 u 09:45

Fudbaleri Verone ne prestaju da briljiraju. U prethodnom kolu Serije A zabeležena je nova pobeda i to u gostima protiv Udinezea sa 3:1. Ekipa srpskog fudbalera Boška Jankovića probila se na peto mesto koje vodi u Ligu Evrope, prestigavši Inter.

bosko-jankovic-verona

Veliki doprinos u trijumfu svoje ekipe imao je i Boško Janković koji je bio starter.

„Vrlo sam srećan zbog pobede. Savladali smo veoma dobru ekipu Udinezea i to u gostima, što uvek daje dodatni osećaj zadovoljstva. Ono što je još bitnije je da smo prevazišli više nivo iznenađenja. Videli smo koliko možemo i šta smo sposobni da uradimo. Na nama je sada da održavamo ovaj nivo forme“ –  rekao je Janković.

Srpski fudbaler je sve zadatke ispunio na najbolji mogući način. On se na ovom duelu dosta trošio, jer je taktika zahtevala da se krilni igrači Verone vraćaju skroz do sopstvenog gola i pomažu odbrani. To je i bio razlog zbog čega je u 62. minutu trener Mandorlini zamenio obojicu krilnih igrača – i Jankovića i Rafaela Martinja i ubacio dvojicu svežih fudbalera, što se i ispostavilo kao dobar potez, jer je Iturbe samo osam minuta kasnije postigao treći gol za Veronu koji je potvrđena pobeda.

Veronu, koja je sada na samo četiri poena od pozicije koja vodi u Ligu šampiona, u narednom kolu očekuje izuzetno težak test, jer im u goste dolazi trećeplasirani Napoli.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter