1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Božović obećao Škuletića Partizanu

Objavljeno: 08.01.14 u 08:58

Ako se bude pitao samo Radojica Božović menadžer Petra Škuletića napadač Vojvodine će već od ove zime postati novi fudbaler Partizana pošto je crnogorski menadžer u izjavi za Žurnal prizano da je dao reč čelnicima crno-belih da će svog štićenika vratiti u Humsku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Dao sam reč generalnom sekretaru Darku Gruboru i sportskom direktoru Albertu Nađu i samo može čudo da se desi ili da se crno-beli predomisle pa da ne dođe do konačnog dogovora“ – rekao je Božović.

U utorak se pojavila informacija da je za Škuletića zainteresovan tusrki Genčlerbirligi, koji je navodno spreman da za njega izdvoji 400.000 evra koliko i traži Vojvodina, međutim Božović tvrdi da rasni centarfor ima i odličnu ponudu iz Izraela, ali da je želja igrača i njegovog oca da ponovo obuče crno-beli dres.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

  1. Prema potvrđenim informacijama iz izvora bliskom klubu, novi napadač Partizana uskoro bi trebao da postane Adi Rocha Sobrinho. Prvi kontakti su uspostavljeni, i ukoliko sve bude uredu, ostvariće se želja igrača da se vrati u Evropu posle vrlo uspešno provedenih 6 meseci u Japanu! Pre toga vrlo uspešno igrao je i za dvostrukog prvaka Evrope, ekipu Steaue iz Bukurešta. Sve više poslednjih dana se spominje i na društvenim mrežama iz izvora bliskom igraču da on želi u Partizan a što je najvažnije slobodan je igrač! Nema sumnje, Partizan će dobiti veoma jako oružje u borbi za titulu sudeći po njegovoj biografiji i video sadržajima na internetu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter