0
Fudbal

Barsa obnovila interesovanje za Vidića

Objavljeno: 08.01.14 u 12:06

Jučerašnja izjava menadžera Nemanje Vidića Silvana Martine da srpski internacionalac neće produžiti ugovor sa Mančester Junajtedom i daje otvoren za pregovore sa zainteresovanim klubovima pokrenula je lavinu pa je tako Mundo Deportivo u današnjem izdanju obajvio da je iskusni Srbin na meti Barselone.

Nemanja+Vidic

Prema pisanju ovog lista Herardo Martino želi u svom timu jednog iskusnog defanzivca, a kako klub nije uspeo da mu usliši prve dve želje u vidu Davida Luiza i Tijaga Silve, Argentinac će se zadovoljiti Vidićem koji bi igrao u tandemu sa Đerarom Pikeom.

Međutim, taj eventualni tandem bi mogao da zaigra zajedno tek od naredne sezone pošto će Barselona pokušati da dovede Vidića potpuno besplatno odnosno tek kada ovome na kraju sezone istekne ugovor sa Mančester Junajtedom.

Pored Barselone za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde zainteresovani su Napoli i Fiorentina, ali se članovima Serije A daju daleko manje šanse da će uspeti da dovedu Vidića u svoje redove.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter