0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Spadamo među favorite za osvajanje Evrokupa

Objavljeno: 07.01.14 u 14:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, istakao je da je cilj njegovog tima da se plasira u osminu finala Evrokupa i ponovio da crveno-beli spadaju među favorite za osvajanje ovog takmičenja.

Zvezda će u Last 32 fazi Evrokupa igrati u grupi L, gde će joj rivali biti Bilbao, Panionios i Nižji iz Novgoroda.

„Grupa u Evrokupu je specifična, biće veoma naporno igrati šest utakmica u kratkom roku. Naš cilj je da prođemo dalje. Bilbao je prošle sezone igrao u finalu Evrokupa i sutra ćemo imati priliku da pružimo navijačima još jednu lepu košarkašku predstavu. Svaki meč nam je bitan, jer nema mnogo prilika za ispravljanje grešaka. Bilbao je loše startovao u španskoj ligi, ali je kasnije pobedama nad Barselonom i Laboralom popravio formu. Igraju dobro i kod kuće i na strani, zato moramo biti skoncentrisani svih 40 minuta ukoliko želimo da pobedimo. Glavni igrači su im Raul Lopez, Rodžer Grimau i Aleks Mumbru, kao i talentovani Prilepić i Bertans“, rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je zatim naglasio da je svestan da njegova ekipa spada u red najužih favorita za osvajanje Evrokupa:

„Svesni smo svojih kvaliteta, jesmo među favoritima, ali ima još dosta kvalitetnih klubova. Tu su Uniks, Himki i Banvita, ne želim da gleda unapred, idemo korak po korak. Prvo utakmica sa Bilbaom, pa onda sve ostalo“.

Utakmica između Crvene zvezde i Bilbaa na programu je u sredu od 19:15 u hali Pionir.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter