0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Milojević nezadovoljan igrom Mege

Objavljeno: 07.01.14 u 09:43

Trener Mega Vizure Dejan Milojević nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa odograla u porazu protiv aktuelnog šampiona ABA lige Partizana. Crno – beli su u Smederevu dominirali gotovo čitavu utakmicu i upisali siguran trijumf.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nisam zadovoljan igrom svoje ekipe. Nismo bili dovoljno hrabri da dobijemo Partizan. Protiv ovako jakih timova kao što su crno-beli moraš da daš maksimum ako želiš da budeš konkurentan. Međutim, jako loše smo počeli meč, nije bilo agresivnosti u odbrani“, kazao je Milojević i dodao.

„Partizan je sa velikom agresivnošću razbio naš napad, nije bilo tečnosti i dali smo jako malo poena. Tek kasnije smo sa kombinovanom odbranom uspeli da zbunimo rivala i uvedemo meč u ritam koji nam više odgovara. To nam je pomoglo da smanjimo razluku. Ali, nisam zadovoljan karakterom koji su igrači pokazali“, dodao je trener Mega Vizure.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter