0
Evropske lige

Mesi u sastavu Barse posle dva meseca

Objavljeno: 07.01.14 u 18:12

Lionel Mesi

Najbolji fudbaler sveta i Barselone Lionel Mesi oporavio se od povrede zadnje lože i nastupiće u meču osmine finala Kupa kralja protiv Hetafea, potvrdio je trener tima Herardo Martino.

Mesi nije igrao od kada je 10. novembra povredio tetivu na meču protiv Betisa, što mu je bila četvrta povreda noge tokom 2013. godine.

“Leo se oseća dobro i trenirao je bez ikakvih problema. Spreman je da igra protiv Hetafea. Svi u klubu su srećni što se vraća na teren, a nekoliko sati uoči utakmice odlučićemo da li će meč početi u prvoj postavi ili će ući sa klupe. Ovo je odlična vest za naš tim, pošto svojim prisustvom na terenu, Mesi čini boljim sve svoje saigrače. Možda mu nedostaje mečeva u nogama, ali kada ste Mesi onda vam to ne predstavlja neki problem“, rekao je Martino.

U dosadašnjem toku sezone Mesi je za tim sa Nou Kampa odigrao 16 utakmica i postigao 14 golova.

Martino je iz sastava tima za meč protiv Hetafea (utorak 22.00) izostavio Ćavija Ernandesa, Danija Alveša i Marka Bartru, a potvrdio je i da će u Kupu kralja i dalje na golu biti rezervni golman Hose Pinto.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter