0
Evroliga

Gašić: O Svetislavu Pešiću i Bajernu ne treba mnogo pričati

Objavljeno: 07.01.14 u 15:54

Velimir Gašić

Pomoćni trener košarkaša Partizana, Velimir Gašić, svestan je kvaliteta minhenskog Bajerna, protiv kojeg crno-beli igraju u četvrtak u okviru 2. kola Top 16 faze Evrolige.

„U pitanju je respektabilan tim, koji zaslužuje svako poštovanje. Imaju sedam internacionalaca, od kojih su petorica Amerikanci, i nekolicinu nemačkih reprezentativaca. Ako se tome doda da ih predvodi stručnjak Svetislav Pešić, sve je jasno, ne treba mnogo da se priča“, rekao je Gašić.

Prvi pomoćnik trenera Duška Vujoševića se zatim osvrnuo na šanse Partizana u meču sa nemačkim timom:

„Sve što sam rekao za Bajern su samo činjenice, ne komplimenti. Mi moramo da odradimo svoj deo posao, da maksimalno spremimo utakmicu i odigramo na svoj način. Sam plasman u Top 16 fazu je ogroman uspeh i svaka utakmica donosi ogromno iskustvo ekipi. Svi želimo da damo svoj maksimum“.

Najveće probleme Gašiću zadaje zdravstveno stanje ekipe:

„Nadam se da će biti bolje nego u prethodnim utakmicama. Nikola Milutinov je bolestan i poštedeo sam ga na meču protiv Mega Vizure. Terens Kinsi je dobio udarac u kuk protiv Reala, ali nadam se da će biti spreman. Ostalu su bar do sada u redu“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter