0
Evropske lige

Ćavi ‘opleo’ po Murinju: Ko pamti igru njegovog Intera?!

Objavljeno: 07.01.14 u 19:47

cavi-buskets-mesi

Vezista Barselone Ćavi Ernandes po ko zna koji put u javnosti je otkrio da se ne slaže sa fudbalskom filozofijom Žozea Murinja.

Ćavi je kao dugogodišnji član Barselone i izdanak čuvene škola La Masije, mnogo puta imao priliku da se susreće sa timovima Žozea Murinja i ističe da nikada nije voleo njegov način igre.

“Pep Gvardiola je taj koji je poseban trener, po mom mišljenju, Žoze Murinjo misli samo na rezultate. On kaže za sebe da je ‘specijalan’ zato što je osvojio titule sa ekipama iz raznih liga, ali meni se nikada nije sviđao njegov način igre. Uostalom, ko pamti igru njegovog Intera koji je osvojio Ligu šampiona 2010. godine?! On ne ostavlja ništa za sobom, kao što je to na primer kao trener radio Johan Krojf“, rekao je Ćavi.

Podsetimo, Ćavi je tokom prošle sezone često kritikovao Portugalca, kao tadašnjeg trenera Real Madrida zbog izostavljanja Ikera Kasiljasa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter