0
Košarka

Aleksandrov bolji od Bajerna

Objavljeno: 07.01.14 u 11:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Oldenurga pobedili su Bajern sa 87:72 na svom terenu u derbiju 16. kola Bundeslige i to pred duel koji će Bavarci u okviru Evrolige igrati sa Partizanom.

Tim našeg Nemanje Aleksandrova tako je naneo izabranicima Svetislava Pešića drugi poraz ove sezone u domaćem šampionatu, ali je minhenski tim i dalje na čelu tabele sa skorom 14-2. Oldenburg je došao do 11. pobede ove sezone i sada se nalazi na deobi četvrtog mesta sa Telekomom iz Bona.

Aleksandrov je trijumfu nad Bajernom učestvovao sa sedam poena i šest skokova za 26 minuta na terenu, a kada je on bio u igri njegov tim je konstantno održavao dvocifrenu prednost. Oldenburg je predvodio Džulijus Dženkins sa 26 poena, dok je Riki Polding dodao 15 poena i sedam skokova.

U poraženom timu, Malkom Dilejni je postigao 22 poena.

U narednom kolu, u subotu od 19 časova, Oldenburg gostuje Ulmu, dok Bajern dan kasnije dočekuje Braunšvajg. Minhenski tim dočekuje Partizan u drugom kolu Top16 faze Evrolige u četvrtak od 20.15.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter