1
Košarka

Zvezda se dogovorila sa Vršcem, još samo da Novak pristane

Objavljeno: 06.01.14 u 11:01

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović u izjavi za Sport potvrdio je da je klub sa Malog Kalemegdana već potigao načelni dogovor sa Košarkaškim klubom Vršac oko obeštećenja za Jovana Novaka te da su u završnoj fazi pregovori sa mladim igračem.

jovan-novak

„Istina je da je Zvezda i dalje zainteresovana. U fazi smo pregovora sa igračem, sa Vršcem smo se skoro sve dogovorili. „Merimo” pravi pristup, da Jovan Novak dođe na velika vrata i da u Zvezdi napravi dobru karijeru. I to moramo dobro da izmerimo i zbog Novaka i zbog nas i zbog Vršca. Crvena zvedza je korektna u odnosima i kada preuzme da će da plati obeštećenje – ona plati. Za Luku Mitrovića je platila, kao i za sve druge. Naravno, te pare nam ne daje šeik. Kada nam bude davao objavićemo i to sa njegovom slikom“ – istakao je Čović.

Podsećamo da je mladi reprezentativac Srbije bio na korak od prelaska u Partizan sa kojim je već postigao dogovor, ali se isprečilo za crno-bele veliko obeštećenje od 100.000 evra.

hotsport.rs/Sport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter