0
Fudbal

Suarez ipak košta ‘samo’ 70 miliona funti, Real već sprema pare

Objavljeno: 06.01.14 u 12:59

Svojim sjajnim ovosezonskim partijama, Luis Suarez jedna je od tema broj jedan na Ostrvu. Ako je verovati nagađanjima engleskih medija, koji su ranije dolazili i do cifre od 120 miliona funti, napadač Liverpula u svom novom ugovoru ima otkupnu klauzulu vrednu 70 miliona funti.

suarez-lopta

Urugvajski reprezentativac nedavno je produžio svoju vernost Liverpulu, ali postoji mogućnost i da na leto napusti klub ukoliko se sklope neke kockice odnosno ukoliko Liverpul ne izbori učešće u Ligi šampiona i onaj mnogo bitniji, da neko ponudi spomenutu sumu novca.

Prema poslednjih informacijama madridski Real, koji gotovo nikada nema problema sa solventnošću, spreman je da izdvoji 70 miliona funti za Suareza što je sasvim logično ako se zna da je „kraljevski klub“ za Gereta Bejla platio gotovo 100 miliona evra, a jasno je ko je u ovom trenutku bolji igrač.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter