0
Evropske lige

Rosi tri meseca van terena

Objavljeno: 06.01.14 u 14:16

Strahovanja uprave i navijača Fiorentine da bi Đuzepe Rosi mogao da odsustvuje sa terena duži vremenski period zbog povrede kolena koju je zadobio na jučerašnjem meču protiv Livorna na njihovu žalost su se obistinila.

rosi-povreda

Naime, najbolji strelac Serije A će zbog povrede kolena morati na tromesečno bolovanje i to u najboljem slučaju. Za sada nije poznato da li će Rosi morati da bude podvrgnut hiruškom zahvatu ili će se primeniti neka druga metoda, a očekuje se da Fiorentina o tome obavesti javnost putem zvaničnog saopštenja. Nema sumnje da će se Rosi odlučiti za onu varijantu koaj bi mogla da mu garantuje da će se oporaviti na vreme za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Podsetimo da je „viola“ već početkom sezone ostala i bez Marija Gomeza koji je odlično započeo takmičarsku godinu u dresu Fiorentine, ali dobra vest je da se njegov povratak na teren očekuje uskoro pošto je već počeo da vežba u teretani.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter