0
Fudbal

De Brujne na izlaznim vratima Čelsija

Objavljeno: 06.01.14 u 19:59

Ono o čemu se „šuška“ već mesecima, moglo bi biti realizovano u ovom transfer roku. Kevin De Brujne bi za koji dan mogao da napusti ekipu sa „Stamford Bridža“.

De Brujne i Lukaku

De Brujne je ugovor sa Čelsijem potpisao još u leto 2012. godine, ali nije prešao u London već je ostao u Genku čitavu sezonu. Kada je njegov deo u Genku završen, De Brujne ponovo nije zaigrao za „Plavce“ već je pozajmljen Verderu u kojem je pružio zaista sjajne partije. Međutim, u Murinjovoj „seči“ ni mladi Belgijanac nije prošao najbolje jer je ove sezone, poput mnogo većih imena u klubu, upisao samo par nastupa, tačnije 3 ligaška nastupa, na kojima nije mogao mnogo toga da pokaže.

Tim koji se pojavio kao potencijalna nova destinacija mladog veznjaka je Volfsburg, koji je poučen njegovim partijama u Bundesligi, ozbiljno zainteresovan da ga dovede već ovog meseca.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera inače veoma talentovane reprezentacije Belgije je do sada upisao 18 nastupa za nacionalni tim.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter