0
Košarka

Čović: Nedović je Pešićeva odgovornost

Objavljeno: 06.01.14 u 13:48

Pravi mali verbalni rat izjavama u medijima u prethodna dva dana vode predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i bivši trener ekipe Svetislav Pešić.

covic

Poslednja u nizu optužbi stigla je od strane prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana koji je prozvao iskusnog stručnjaka zbog toga što nikako nije pronalazio način da u ekipu uklopi Nemanju Nedovića, reprezentativca i sadašnjeg NBA igrača.

„Ne volim da se odreknem nijednog deteta. To sam pokazao i na primeru gde je takođe bilo dosta medijskih „muljanja” i podmetanja, kod Nemanje Nedovića. Bila je priča da smo mi hteli da prodamo Nedovića, a to nije tačno! Tačno je da Nedovića nije hteo da „vidi” Svetislav Pešić. Zaustavio sam Nemanju, pozvao ga na razgovor, pitao da li želi da igra u Zvezdi. On je rekao da hoće i to u suzama. I zadržali smo to Zvezdino dete. Moj koncept nikada nije bio da se olako odričem igrača. A da smo tvrdi pregovarači – pa naravno da jesmo“ – rekao je Čović u opširnom intervjuu dnevnom listu Sport u kojem se između ostalog dotakao i aktuelnog problema sa Dušanom Ristićem, ali i odlaska Aleksandra Cvetkovića na pozajmicu u MZT.

Čović je takođe otkrio da je Partizan konačno otplatio kompletan dug u vezi transfera Nenada Miljenovića, osvrnuo se na partije pojedinih igrača od kojih se očekuje najviše, pričao je o odnosima sa ABA ligom, ambicijama u ovoj sezoni, Igoru Rakočeviću, ali o svemu tome možete da čitate ili u štampanom prazničnom izdanju Sporta ili na internet portalu Novosti.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter