0
Odbojka

Terzić: Velika krađa, ne verujemo da su takve greške moguće!

Objavljeno: 05.01.14 u 20:57

terzic

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić žestoko je kritikovao sudije nakon poraza svoje ekipe od Azerbejdžana u kvalifikacijama za prvenstvo sveta.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se direktno plasira na SP u Italiji pošto je danas poražena od Azerbejdžana, a po mišljenju našeg selektora, za tu su krivci – arbitri.

“Očekivali smo da će biti teško, da ćemo igrati u paklenoj atmosferi, da će sudije grešiti, ali ovakvu krađu glavnih arbitara nismo očekivali. Mislili smo da ovakvo jedno takmičenje u organizaciji CEV ne može da protekne na taj način, ali smo se prevarili. Žestoko smo oštećeni“, oštro je reagovao Terzić.

Plasman Srbije na SP sada zavisi od rezultata poslednjih utakmica u Lođu i Rovinju nakon kojih bi naše najbolje odbojkašice mogle do SP kao jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter