0
Fudbal

Rumenige: Mandžukić nije na prodaju

Objavljeno: 05.01.14 u 16:17

Karl-Hajnc Rumenige

Predsednik minhenskog Bajerna, Karl-Hajnc Rumenige, demantovao je u izjavi za klupski veb sajt sve priče o eventualnom odlasku Marija Mandžukića.

Nakon dolaska Roberta Levandovskog na ‘Alijanc Arenu’, nemački mediji su odmah krenuli sa spekulacijama i seljem Mandžukića u druge klubove. Iako se najčešće pominjao transfer Juventus, Rumenige otkriva da su sve te priče neosnovane:

„Svi u Bajernu smo prezadovoljni Mandžukićevim učinkom. Prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje Lige šampiona u Londonu. Spada u red sjajnih napadača, imamo ugovor sa njim do leta 2016. godine. Razgovarao sam i sa njegovim menadžerom i najavio da smo zainteresovani za produženje. Nikada nismo razmišljali da ga prodamo“.

Hrvatski napadač je ove sezone postigao 10 golova na 16 odigranih utakmica u Bundesligi. U Ligi šampiona je dva puta bio strelac na četiri susreta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter