0
Domaći fudbal

Prosinečki: Zvezda mi još nije isplatila dugovanja, Džajić u kriminalnoj situaciji

Objavljeno: 05.01.14 u 12:39

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, istakao je u intervjuu za hrvatske medije da je celokupna situacija u klubu sa ‘Marakane’ izuzetno teška i da se u najgorem položaju nalazi predsednik Dragan Džajić.

„Zvezda je za mene prošlost, iako mi je omogućila sve, i u igračkom i u trenerskom smislu. Klub je u strahovitim problemima, još mi nisu isplatili dugovanja, pokušaćemo to da rešimo na neke rate, na najbezbolniji način. U kontaktu sam sa ljudima iz Zvezde, znam šta se događa i kakva je situacija u klubu. Najžalije mi je što je Dragan Džajić doveden u kriminalnu situaciju. Rezultati im takođe ne idu u prilog, jer šest godina nisu osvojili titulu u nacionalnom šampionatu“, rekao je Prosinečki i osvrnuo se na to kakva je situacija u crveno-belom taboru bila kada je on bio trener:

„Boravak u Zvezdi pamtim po lepim stvarima, osvojio sam kup, izgradio trenersko ime za te dve godine i napravio dobru atmosferu u ekipi. Ipak, ne može mirno da se radi ukoliko igrači osam meseci nisu primili platu, ako u klubu vlada haos. Kako ja nekoga da motivišem u takvoj situaciji? Nigde nisam pravio probleme, nisam svađalica, pokušavam da budem korektan, ali kada vas dovedu u bezizlaznu situaciju, onda mora da se menja sredina“.

Za kraj razgovora ‘Žuti’ je odbacio sve navode da bi mogao da preuzme reprezentaciju Srbije:

„U ovom periodu života nisu mi potrebna upuštanja u selektorske avanture, jer želim da svakodnevno radim kako trener nekog kluba. Međutim, iako sam stotinu puta ponovio nikad – preko noći se svašta može promeniti. Ali da budem iskren, sada ne razmišljam o selektorskom poslu. Ne samo Srbije, ne zanima ne niti jedna reprezentacija“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter