0
Fudbal

Partizan ponovo ‘izvisio’, Đurđević ide u Vitese

Objavljeno: 05.01.14 u 14:29

Uroš Đurđević

Prema pisanju holandskih medija, doskorašnji fudbaler Rada, Uroš Đurđević, nastaviće svoju karijeru u redovima holandskog Vitesea.

Iako je tokom leta bio na meti Anderlehta, Groningena, Udinezea i sprskog šampiona, Partizana, 19-ogodišnji fudbaler je odlučio da potpiše ugovor sa Viteseom. Đurđević će se novim saigračima priključiti u trening kampu u Abu Dabiju, a navikavanje na novu sredinu će mu olakšati i Ivan Obradović, koji se nedavno priključio klubu.

Holandski mediji mladog napadača predstavljaju kao člana mlade reprezentacije Srbije, koji je u dosadašnjem delu Jelen Superlige postigao 3 gola na 11 utakmica.

Ovim transferom propala je još jedna zamisao trenera Partizana, Marka Nikolića, koji je želeo da angažuje Đurđevića u zimskom prelaznom roku. Crno-beli nastavljaju svoju potragu za adekvatnim pojačanjem na poziciji napadača.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter