0
Evrokup

Od ponedeljka u prodaji karte za košarkaški meč Zvezde i Bilbaoa

Objavljeno: 05.01.14 u 14:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde u sredu 8. januara igraju prvu utakmicu u Last 32 fazi Evrokupa, protiv španskog Bilbaoa. Meč se igra u dvorani ‘Pionir’ sa početkom u 19.15 časova, a navijači će ulaznice moći da kupe od 6. januara na svim prodajnim mestima Eventima do 18 časova.

Blagajne Eventima neće raditi na Božić, 7. januara, a u sredu 8. januara će biti skraćeno radno vreme, samo do 10 časova. Ukoliko se ulaznice ne raspordaju na prodajnim mestima, navijači će moći da ih kupe i na blagajnama ‘Pionira’, na dan utakmice, od 17 časova pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 700 dinara, parter je 1200 dinara, plava i bela loža su 2 000, dok je loža 2 500 dinara. Cena ulaznica za mesta tik uz teren iznosi 5 000 dinara.

Uprava Crvene zvezde zvaničnim saopštenjem je pozvala sve navijače da fer i sportski bodre klub na meču protiv Bilbaoa:

„S obzirom na brojne novčane kazne kojima smo bili sankcionisani u Evrokupu prošle sezone i Evroligi ove takmičarske godine, KK Crvena zvezda apeluje na sve navijače da fer i sportski podrže klub na meču sa Bilbaom i ne ubacuju bilo kakve predmete na teren, ne koriste lasere ili pirotehnička sredstva. U suprotnom, klubu prete oštre kazne kao što su igranje pred praznim tribinama, oduzimanje bodova, pa čak i isključenje iz takmičenja. Takav epilog bi naneo nemerljivu štetu Zvezdi i zato još jednom pozivao sve navijače da se suzdrže od izazivanja bilo kakvih incidenata i da sportski navijaju“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter