in ,

Kubica: Mediji moraju imati više poštovanja prema Šumaheru

Robert Kubica

Bivši vozač Formule 1, Poljak Robert Kubica, izjavio je da se nada da će mediji imati više poštovanja prema porodici i prijateljima Mihaela Šumahera, i situaciji u kojoj se legendarni Nemac nalazi.

Šumaher se i dalje nalazi u indukovanoj komi i prema poslednjim informacijama iz bolnice u Grenoblu nalazi se u stabilnom, ali i dalje kritičnom stanju. Robert Kubica je ispričao da se nalazio u sličnoj situaciji u februaru 2011. godine, nakon povrede u reli trci:

„Bio sam u sličnoj situaciji i znam da su mediji spremni da igraju prljavo, spremni na sve da iskoriste veoma težak period za Šumahera, njegovu porodicu i bliske prijatelje, kako bi imali senzaciju. Nadam se da će imati malo više poštovanja prema Mihaelu i poželeti mu brz oporavak. Za sve u moto sportu kraj prošle i početak nove godine nije bio ni malo lak. Legenda se bori za svoj život i ja mu želim sve najbolje i nadam se da će se uspešno oporaviti“.

Poljak je ovom izjavom aludirao na pomašanje medija i situaciju kada je jedan novinar prerušen u sveštenika pokušao ući u bolničku sobu povređenog asa Formule 1.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NBA Top 10: Maestralni Durant izveo potez večeri (VIDEO)

Ronaldo i Figo odali počast Euzebiju (FOTO)