0
Odbojka

Kolaković: Presrećni smo, hvala Nišlijama! (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.14 u 22:08

igor-kolakovic-odbojkasi-1328585176-115859

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izuzetno je zadovoljan plasmanom na Svetsko prvenstvo, ali i istakao da nije sve bilo lako, iako je njegov tim na turniru u Nišu izgubio samo jedan set. 

“Jako smo zadovoljni plasmanom. Nije sve išlo glatko, kako smo i očekivali. Makedonija nas je u petak potpuno iznenadila, a juče protiv Slovenije je bilo kako treba. Bili smo opterećeni protiv Portugala i to se videlo u prvom setu“, rekao je Kolaković i dodao:

“U drugom setu je došao do izražaja naš kvalitet, a sve posle toga je bila trenutna razlika u kvalitetu između nas i Portugala. Impresioniran sam podrškom u Nišu, publika je znala da nas podrži kad treba“, rekao je Kolaković.

Srbija na Svetskom prvenstvu u Poljskoj brani bronzanu medalju, a naš selektor veruje da njegov tim može ponovo na podijum.

“Može Srbija. Može i Brazil i Rusija, Italija, Poljska, Bugarska…toliko reprezentacija ima koje mogu da se nadju na pobedničkom postolju. Mi ćemo tamo da tražimo svoj put. Imaćemo mladalačku energiju, što može da bude i dobro i ne tako dobro. Trudićemo se da se spremimo kao i svaki put“, zaključio je Kolaković.

Njegovo mišljenje deli i Dragan Stanković, koji se zahvalio divnoj publici na izvanrednoj podršci.

 

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter