0
Fudbal

I Dimitrijević se pridružio Del Pjeru u Sidneju

Objavljeno: 05.01.14 u 14:16

milos-dimitrijevic

Nakon Nikole Petkovića i Ranka Despotovića, revode Sineja pojačao je još jedan Srbin. U pitanju je bivši fudbaler Crvene zvezde, Miloš Dimitrijević, koji je sa australijskom ekipom potpisao ugovor do kraja sezone.

Popularni ‘Mali Čava’ se tako priključio klubu čije boje brani legendarni Alesandro del Pjero.

„Potpisao sam ugovor do kraja sezone i želim da pokažem šta znam. Nisam zaboravio da igram fudbal, svestan sam svojih mogućnosti. Da nije bilo Nikole Petkovića verovatno bih se oprostio od fudbala. U stvari, već sam doneo takvu odluku, ali onda me je Petko pozvao i predložio da mu se pridružim u Sidneju. Nisam se mnogo razmišljao, već sam odmah počeo sa individualnim treninzima. Njemu dugujem veliku zahvalnost jer je i ljudima u klubu rekao mnogo lepih reči o meni. Sada imam obavezu da dam sve od sebe i da opravdam poverenje čelnika Sidneja, ali i mog velikog prijatelja“, rekao je Dimitrijević.

Podsetimo, 29-ogodišnji fudbaler je bio bez kluba od aprila prošle godine, kada je dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Danas treba da doputuje u Sidnej i da se već od sutra priključi treninzima ekipe.

„Iza mene je duga pauza, od decembra 2012. godine nisam odigrao takmičarsku utakmicu. Sigurno će mi trebati vremena da se vratim u formu, ali sam uveren da mogu dobro da odigram na svežinu. Velika mi je čast što ću imati priliku da igram u timu sa legendarnim Alesandrom del Pjerom“, zaključio je presrećni Dimitrijević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter