0
Fudbal

Baloteli blizu povratka u Premijer ligu, želi kod Murinja u Čelsi

Objavljeno: 05.01.14 u 15:27

Mario Baloteli

Podstaknut lošim rezultatima i ne baš najboljom atmosferom u Milanu, Mario Baloteli je izrazio želju da se vrati u Premijer ligu i zaigra za ekipu Čelsija.

Odlazak Super Marija sa ‘San Sira’ je sve izvesniji, a veza koja bi mogla da pomogne da se realizuje transfer na ‘Stamford Bridž’ mogao bi da bude Žoze Murinjo, sa kojim je sarađivao tokom igranja za Inter. Ipak, pitanje je koliko je Portugalac voljan da ponovo sarađuje sa 23-ogodišnjim napadačem, kojeg je u jednom od svojih intervjua opisao kao igrača kojeg je nemoguće kontrolisati.

Čelsi želi da dovede kvalitetnog napadača u zimskom prelaznom roku, Murinjo zna sve o Balotelijevim mogućnostima, ali ostaje da se vidi da li će se ‘Posebni’ odlučiti za upuštanje u novu avanturu sa Super Mariom.

Interesovanje za napadača Milana pokazao je i turski Galatasaraj, koji sa klupe predvodi Roberto Manćini, nekadašnji Balotelijev trener u Mančester Sitiju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter