0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda ostaje u Beogradu, put Slovenije kreće tek u februaru?

Objavljeno: 04.01.14 u 11:55

Fudbaleri Crvene zvezde bi prvi deo priprema mogli da obave i u Beogradu ukoliko ne dođe do drastičnije promene vremenskih uslova pošto uprava kluba traži svaku priliku da uštedi određenu sumu novca.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako je prvi deo priprema, koje počinju 10. januara, planirano da uglavnom budu rađeni kondicioni treninzi moguće je da će crveno-beli odustati od prvobitnog plana da tu etapu odrade u Slovniji (planirano da ekipa krene u bivšu jugoslovensku republiku 17. januara) u koju će se prema novom planu uputiti tek početkom februara odnosno tamo će finalizirati pripreme od 1. do 15. dana drugog meseca u godini.

Crvena zvezda je prethodnog leta u sklopu sponzorkog ugovora postigla dogovor sa „Termama Čatež“ da dve nedelje početkom februara potpuno besplatno provede u tom slovenčkom objektu, a već su zakazane i tri prijateljske utakmice sa Domžalama, koperom i Goricom. Postoji mogućnost da generalnu probu pred početak prolećnog dela šampionata Zvezda ima protiv Udinezea.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter