Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da ga raduje dobra partija njegovog tima protiv reprezentacije Izraela (3:0), pred odlučujući meč sa Azerbejdžanom za plasman na Svetsko prvenstvo u Italiji.

FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

“Sigurno je da smo mnogo bolje odigrali današnji meč, nego sa Estonijom. Igrali smo sa mnogo više motivacije i koncentracije, što je dalo rezultat. Ova igra može da nas ohrabri pred odlučujuću utakmicu sa Azerbejdžanom, gde će biti mnogo teže, nego prva dva meča, kako zbog atmosfere, tako i zbog kvaliteta protivnika.


Nadam se da možemo da odradimo posao na pravi način i kvalifikujemo se na Svetsko prvenstvo”, rekao je Terzić posle utakmice sa Izraelom.

Libero reprezentacije Srbije Suzana Chebić veruje da pobeda nad Azerbejdžanom neće doći u pitanje, ukoliko ponove današnju igru.

“Ozbiljnije smo shvatili protivnika i najbrže moguće smo završili meč. Azerbejdzan je najteži protivnik, ali ako ponovimo današnju partiju, ne bi trebalo da bude problema. Moramo da pokažemo zašto smo godinama u vrhu reprezentativne odbojke”, zaključila je Ćebićeva.

Utakmica trećeg kola J grupe između Srbije i Azerbejdžana igra se u nedelju od 16 sati, a pobednik meča će obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo u Italiji.

hotsport.rs/tanjug