0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Dobro u defanzivi, Ristić ne trenira sa timom

Objavljeno: 04.01.14 u 19:05

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je vidno zadovoljan učinkom svoje ekipe u duelu protiv Igokee koji su crveno-beli dobili sa čak 34 poena razlike (93:59), ali je i pored toga uspeo da pronađe određene propuste.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Od početka utakmice smo odigrali dobro pre svega defanzivno, da smo čak u nekoliko momenata iz te prevelike želje u napadu napravili određene propuste u napadu. Već večereas se okrećemo meču protiv Bilbaoa koji je jedna od boljih ekipa u Španiji Biće to pravi evroligaški meč. Zahvaljujem se navijačima što su bili uz nas i nadam se da će i u sredu napuniti dvoranu“ – rekao je u uvodu crnogorski stručnjak.

Tadija Dragićević je bio u timu Dušana Ristića koji se nalazi na izlaznim vratima kluba sa Malog Kalemegdana s obzirom da je sve očiglednije da mladi centar ne želi da potpiše ugovor sa Zvezdom već će se najverovatnije preseliti preko bare odnosno na Univerzitet Arizona.

„Ristić trenutno nije u timu i ono što mogu da kažem je da je to pitanje za upravu odnosno da postoje određeni administrativni problemi. Više od toga ne bih mogao da vam kažem, on nije sa nama na treningu već nekoliko dana. Tadija je uradio jedan trening upoznavanja i sigurno je da će mu biti potrebno određeno vreme, ali verujem da to neće trajati previše“ – objasnio je Radonjić.

Nekoliko reči o meču kazao je i krilni centar Ivan Radenović.

„Imali smo sreće da smo uoči ovog meča odmorili nekoliko dana što smo iskoristili da dobro pripremimo meč.. U većem delu utakmice smo uspeli da iskoristimo sve mane protivnika sa kojima nas je stručni štab upoznao. Trener je uspeo da rasporedi minutažu na sve igrače kako bismo što odmorniji dočekali meč protiv Bilbaoa“ – kazao je Radenović.

hotposrt.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter