0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan ne odustaje od Đurđevića

Objavljeno: 04.01.14 u 10:19

Poznato je da je Partizan u potrazi za rasnim napadačem, ali nikako da dođe dan kada će u Humsku stići centarfor koji bi u prolećnom delu sezone mogao da donese prevagu. Argtentinac Rios je prihvatio ponudu Amerike, Vojvodina za Škuletića traži enormno obeštećenje, pa su se crno-beli okrenuli letošnjoj želji – Urošu Đurđeviću.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mislim da bi Đurđeviću pravi potez bio da dođe u Partizan i voleo bih da ga vidim u svom timu. On i Škuletić bi bili vrhunski tandem“ – rekao je u izjavi za Žurnal novi trener crno-belih Marko Nikolić.

Mladi stručnjak za sada od klasičnih napadača na raspolaganju ima samo Nemanju Kojića i Ismaela Beka Fofanu koji se nisu proslavili u jesnjem delu sezone pa se često dešavalo da Vuk Rašović utakmicu započne bez centarfora.

Đurđević je po okončanju jesenjeg dela sezone prestao da ima bilo kakve obaveze prema sada već svom bivšem klubu Radu odnosno trenutno se nalazi u vlasništvu menadžerske agencije koja će odlučivati o njegovoj daljoj budućnosti.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter