0
Domaći fudbal

Novi problem za Partizan, Kojić mora na operaciju

Objavljeno: 04.01.14 u 21:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Napadač Partizana, Nemanja Kojić, propustiće kompletne zimske pripreme crno-belih jer je obnovio povredu stopala i moraće da bude podvrgut operaciji. 

„Nemanja je obnovio povredu pete metatarzalne kosti, s tim što će ovoga puta morati na operaciju, koja bi trebalo da bude obavljena odmah nakon Božića. Pred Novu godinu je počeo sa trčkaranjem, ali je preopteretio stopalo koje je i ranije povređivao i sada ga očekuje hirurška intervencija, pa sedam, osam nedelja pauze“, rekao je doktor Partizana, Ilija Rosić.

Povreda Kojića stvara nove probleme treneru Marko Nikoliću, koji je dovede u još težu situaciju i sada će morati pod hitno da angažuje minimum jednog napadača. Ako se uzmu u obzir svi problemi crno-belih, neuspeli angažman Riosa i zatezanje Vojvodine oko transfera Šluletića, jasno je da pred trenerom Partizana nije ni malo lak zadatak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter