0
Košarka

U poraz zbog nekontrolisanog radovanja klupe

Objavljeno: 03.01.14 u 13:18

Košarkaši Košalina izgubili su od Turova sa 102:97 posle produžetka u 13. kolu poljskog šampionata, a najbolji pojedinac u poraženom timu bio je Dragan Labović.

Ovo je bila njegova najbolja partija od povratka na teren posle gotovo jednogodišnje pauze zbog povrede.

Labović je upisao 24 poena, šest skokova i jednu asistenciju i bio je jedan od najzaslužnijih što se njegov tim u poslednjem periodu vratio u igru i nadoknadio minus od 17 poena, ali velika greška u samoj završnici regularnog dela skupo je koštala ekipu Košalina.

„Nešto ovako u životu nisam doživeo. Uspeli smo da se vratimo iz velikog minusa i kada smo na tri desetinke pogodili trojku praktično za pobedu, čitava klupa je skočila i uletela na teren da proslavi trijumf. Sudije su svirale tehničku zbog toga i Turov je sa linije penala izborio produžetak, a kasnije i pobedu. Zaista ne mogu da verujem da se ovo dogodilo“, rekao je Labović.

Pobedničku ekipu Turova, koja je jedini poljski tim u snažnom regionalnom takmičenju VTB ligi, predvodio je Kulig sa 27 poena i pet skokova, dok je Prins dodao 15 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Među Labovićevim saigračima, Dan je postigao 21 poen, dok je Brandvajn dodao 15 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Ekipi Košalina to je bio sedmi poraz ove sezone, ali su Labović i saigrači trenutno na odličnom šestom mestu sa 19 bodova.

U narednom kolu poljskog šampionata Košalin 11. januara dočekuje Trefl Sopot.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter