0
Auto Moto

Šumaher dočekao 45. rođendan u komi

Objavljeno: 03.01.14 u 11:58

Podrška Šumaheru

Legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, i dalje se nalazi u komi usled povrede glave koju je doživeo na skijanju prošle nedelje.

Nemac je tako dočekao 3. januar, odnosno svoj 45. rođendan, u kritičnom stanju, nakon dve operacije koje je imao na mozgu. Poslednji put doktori su izneli svoje viđenje celokupne situacije u utorak, nakon druge operacije kojom je smanjen pritisak na Šumaherov mozak. Stručnjaci predviđaju da bi tokom vikenda Mihael mogao makar na kratko da bude probuđen iz kome.

U znak podrške navijači Ferarija dolaze iz svih krajeva sveta, obučeni u crvenu, boju kluba, da u miru i sa poštovanjem pruže podršku legendi Formule 1.

„U ovim teškim danima, povodom Mihaelovog rođendana, želimo da pružimo podršku tako što ćemo u bolnici u Grenoblu organizovati jedan umeren i tih skup. Svi ćemo biti u crvenom i tako podržati Šumahera“, stoji u poruci na zvaničnoj fejsbuk stranici Ferarija.

U ovom trenutku do Mihaela može da dođe samo sedam ljuti, među kojima su njegov brat Ralf, supruga Korina, menadžer Vili Veber, Ros Braun, potparolka Sabine Kem, Džerard Sailan i Žan Tod.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter