0
Fudbal

Mrdaković napustio Veriju

Objavljeno: 03.01.14 u 11:19

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković sporazumno je raskinuo ugovor sa grčkom Verijom i sada je slobodan igrač.

Do prekida saradnje između 31-godišnjeg centarfora i grčkog kluba došlo je na lični zahtev Mrdakovića koji je želeo da pronađe ambiciozniju sredinu. Srpski fudbaler je postao član Verije ovog leta, kao lična želja tadašnjeg trenera Gorana Stevanovića, koji je u međuvremenu napustio klub.

„Zahvalan sam upravi što mi je izašla u susret i što me je pustila da tražim novu sredinu. Ambicija me vodi na neko drugo mesto jer želim da se borim za visok plasman“, rekao je Mrdaković.

Verija je sezonu pod Stevanovićem počela sjajno, ali je nakon odlaska srpskog stručnjaka usledio pad, pa klub sada zauzima pretposlednju poziciju. Mrdaković je u dosadašnjem delu sezone bio prvi strelac kluba sa pet pogodaka na 13 nastupa.

„Slobodan sam igrač i čekam ponude, neka interesovanja već postoje od ranije, ali još uvek nije krenula neka konkretna priča“, rekao je Mrdaković.

Mrdaković je jedan od najvećih ‘svetskih putnika’ među srpskim fudbalerima. Kao 16-godišnjak je napustio Partizan i prešao u Anderleht, nakon čega je igrao ponovo u Srbiji, a zatim i u Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugalu, Kini, Kipru i Grčkoj. Bio je i član olimpijske reprezentacije na Igrama u Pekingu 2008.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter