0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Milojević: Brzim ritmom možemo da iznenadimo Partizan

Objavljeno: 03.01.14 u 18:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Mega Vizure Dejan Milojević tvrdi da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici u ABA ligi, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da izvuče pobedu.

“Dolazi nam Partizan koji je jedan od favorita za osvajanje lige i favorit je u ovoj utakmici. Međutim, verujem da moja ekipa može da igra protiv svakoga, da će dati sve od sebe i da će, ako se ukaže prilika i pobediti“, rekao je Milojević i dodao:

“Mi na domaćem terenu igramo izuzetno dobro, probaćemo da uvedemo Partizan u brzi ritam jer smo ekipa koja voli da igra na veliki broj poena i na veliki broj napada. Ako uvedemo Partizan u taj ritam imaćemo veće šanse da pobedimo“, rekao je Milojević.

Partizan će i na ovom meču biti bez trenera Duška Vujoševića koji i dalje odsustvuje zbog problema sa bubrezima.

“Želim mom prijatelju da se što pre oporavi i da što pre počne da vodi tim. Čuli smo se pre nekoliko dana i verovatno neće voditi Partizan protiv Mege. To je veliki hendikep za tim, ali Gašić je verovatno jedan od najboljih pomoćnih trenera u ligi i čovek sa takvim iskustvom može da odmeni Duleta na pravi način“, poručio je Milojević.

Utakmica 15. kola između Mega Vizure i Partizana igra se u ponedeljak od 18 sati u Smederevu. Posle 14 utakmica Partizan je drugi na tabeli sa 10 pobeda i četiri poraza, a Mega je osma sa šest pobeda i osam poraza.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter