0
AdmiralBet ABA Liga

Dragićević: Drago mi je što sam se vratio u Zvezdu, ovo je moja druga kuća

Objavljeno: 03.01.14 u 13:57

Tadija Dragićević

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je novo pojačanje. U ekipu sa Malog Kalemegdana vratio se nekadašnji kapiten Tadija Dragićević (27, 206).

Nakon povrede Luke Milunovića uprava Zvezde rešila je da angažuje Dragićevića, kojem je istekao kratkoročni ugovor sa Anadolu Efesom. Nekadašnji kapiten crveno-belih je svojim dokazanim igračkim, ali i ljudskim kvalitetima zaslužio poverenje čelnika kluba sa Malog Kalemegdana i vrlo brzo je doveden.

„Mnogo mi je drago što se na kraju sve ovako završilo. Sve se izdešavalo jako brzo i presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu, jer je to moja druga kuća. Iako je u prošlosti bilo uspona i padova, ja se sećam samo lepih trenutaka. U Zvezdi sam se afirmisao kao igrač i drago mi je što sam ponovo tu. Daću sve od sebe da pomognem klubu.

Pratio sam Zvezdine utakmice i znam da imamo odličan tim. Očekuju nas mnoga iskušenja u nastavku sezone, potrudiću se da se što pre uklopim jer želim da doprinesem ostvarivanju što boljih rezultata. Što se tiče navijača, želim da im čestitam Novu godinu i jedva čekam ponovni susret sa Delijama“, rekao je Dragićević nakon potpisivanja ugovora do kraja sezone, u prostorijama Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter