0
Ostali sportovi

Zimski ‘klasik’ odigran pred preko 100.000 gledalaca (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.14 u 09:26

Sada već tradicionalno u NHL  1. januara održan je ‘Zimski klasik’ (Winter Classic). Ovog puta u Detroitu su se sastali Red Vingsi i Toronto Mejpl Lifsi, a pred 105,491 gledaoca na Mičigen stadionu gosti su nakon penal serije bili bolji 3:2.

459976481_slide

U prvoj trećini mreže su mirovali, da bi se Red Vingsi u 14. minutu drugog perioda prvi upisali na semafor i to zahvaljujući golu Denijel Alfredsona. Prednost Detroita trajala je do 30ak sekundi pre kraja druge trećine, a onda je Džejms van Remsdajk izjednačio.

U poslednjem prediodu viđena su još dva gola, a ovog puta Mejpl Lifsi su poveli i to u 5. minutu preko Tajlera Bozaka, a deset minuta kasnije Džastin Abdelkejder izjendačio je na 2:2 i poslao utakmice u produžetke u kojima nije bilo golova pa je odlučivala pena serija.

Siguran izvođeč penala za Red Vingse bio je Pavel Datsjuk, a pobedu Lifsima doneli su Žofri Lupul i Tajler Bozak koji su uspeli da savladaju Džimija Hauarda.

Rezultati:
Detroti – Toronto 3:2 penali
Vankuver – Tampa Bej 2:4

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter